36 Yaşındaki Burdur'lu İmran Aşkını Buldu

130 Santim Boyu ile Burdur'da herkes tarafından tanınan Minik Imran Uğur yıllardır evlenmek için uğraştı ve 36 yaşına kadar geldi. 7 ay önce akrabası ile Antalya Araştırma Hastanesine muayeneye giden İmran Uğur, hastanede çalışan Cansu Özçanakı görünce aşık oldu. Cansu’ da İmran’ın boyunda olunca hastane çalışanları araya girip tanışmalarına vesile oldular. Burdur Gündem Haberleri Minik İmran Uğur Aşkını Buldu

BURDUR HABER - Hiç Evlenmeyi düşünmeyen Cansu’ da yine kendisi gibi Burdur Devlet Hastanesinde çalışan İmran’a evet dedi. Küçük  Damat ve Gelinin düğünleri Önce Antalya’da daha sonra Burdur’da yapıldı. Boyları hayli kısa  olan Damat İmran ve Gelin Cansu’nun gelinliği özel olarak hazırlanırken İmran’ın damatlığı da özel olarak yaptırıldı. Burdur Belediyesi Burkent Düğün Salonunda yapılan düğüne İmran’ın aile ve dostları,iş arkadaşları salonu doldurdu.


Takılar Damadın Boyunu Kapladı.

BURDUR - Düğün Salonuna giren minik damat ve gelin ilk danslarını yaptıktan sonra Düğün Pastası geldi. Minik damat ve gelin için yaş pasta sehpaya konuldu. Kesilen yaş pasta sonrasında davetliler takı merasimi yapıldı. Damat ve Gelin boyları kısa olduğu için Sahnenin üzeri çıkmak zorunda kaldılar. Davetliler tarafından takılan takılar Damadın boyunu kapladı.

Damat ve arkadaşlarının erik dalı oyununu oynarken tüm davetliler ellerindeki cep telefonlarıyla bu anı kaydetmesi ise görülmeye değerdi. Küçük damat ve gelini gören tüm davetliler selfi yapmak için birbiriyle yarıştı. Davetliler eşliğinde muhteşem bir düğün geçesi yaşandı. Burdur Son Dakika Haberleri için bizi sürekli takip edin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Burdur Online

Burdur'lu Genç Gözyaşları Arasında Toprağa verildi